Oftest Stillede Spørgsmål

Hvordan virker tilfredsheds garantien?

For at benytte tilfredsheds garantien skal du udfylde formen på www.medair.dk/retur indenfor 30 dage efter du har modtaget produktet.

Derefter skal produktet sendes retur og så snart vi har det retur starter returneringen. Pengene vil jvf. vores betingelser blive refunderet til samme betalingsmetode som købet blev foretaget via.
Der kan gå op til 10 hverdage før pengene kan ses på din konto, oftest går det dog hurtigere

Hvordan fungerer retur forsendelsen?

Du står selv for at afholde udgifterne til retur forsendelse. Sender du varen retur som brev via PostDanmark, er det dit ansvar at produktet kommer frem, da der ikke er mulighed for at tracke det.
Derfor anbefaler vi du sender varen retur med GLS eller Dao365 hvor du kan følge varen hele vejen retur.

Jeg har en reklamation, hvordan skal jeg forholde mig?

Vi er kede af at høre du har problemer med vores produkt. For at gøre sagsbehandlingen hurtigere skal du sende en mail til [email protected]

Beskriv fejlen og vedhæft et billede af den, husk at inkluderer dit ordre nummer da det gør det nemmere. I langt de fleste tilfælde behøver vi ikke have produktet retur og kan sende et nyt indenfor 48 timer fra første henvendelse

Hvad er leveringstiden? og hvordan leveres varen?

Vi sender alle pakker med GLS og ofte modtager du varen allerede dagen efter du har bestilt. Der kan dog gå op til 3 hverdage fra bestilling til du har varen.

Vælger du afhentning i pakkeshop ved bestilling får du en sms og email så snart varen kan afhentes i den pakkeshop du har valgt, herefter har du 14 dage til at hente den, får du ikke hentet den sendes varen retur til os, og du skal kontakte os for at få varen gensendt.

Vælger du levering derhjemme får du besked dagen før af GLS, og er der ikke nogle på adressen vil pakken blive leveret til en pakkeshop hvor den så skal hentes. Er du i tvivl om du er hjemme anbefaler vi du vælger levering i pakkeshoppen da det både er billigere og hurtigere.

Hvordan tilpasser jeg produktet? og vil det påvirke tilfredshedsgarantien hvis jeg klipper i det?

Nogle af vores produkter skal klippes eller skæres til når de modtages så de passer perfekt. Du kan følge linjerne på produktet for at gøre det så let som muligt.

Selvom produktet er tilpasset gælder tilfredsheds garantien stadigvæk

Hvordan Bruges Forfod's Puden?

Vi har lavet en lille guide her som viser hvordan du bruger forfod’s puderne

Jeg fik ikke svar på mit spørgsmål, hvad nu?

Hvis du ikke fik svar på dit spørgsmål kan du kontakte vores kundeservice her

Du får svar indenfor 48 timer. Vores kundeservice er åben mandag – fredag fra 10 – 16