Betingelser

Medair.dk, Medair, Mesair er varemærker tilhørende Medair.dk de kan og må ikke bruges uden forangående skriftlig godkendelse.
Anmeldelser er udgivet af rigtige mennesker oplysninger herom kan gives ved at kontakt os via [email protected]

Brug af produktet er på eget ansvar, vi leverer det som det er, og der vil aldrig kunne kræves erstatning fra os for forkert brug af produktet eller for skader opstået ved brug af produktet.
Alle oplysninger der gives på denne side kommer aldrig videre til tredjemand. Dog vil oplysninger om adfærd om bevægelse på siden bliver brugt i analyser for at forbedre brugeroplevelsen, dette sker ved hjælp af: Google Analytics, du kan læse mere her
Herudover vil navn og email blive sendt til mailchimp for at kunne bringe nyheder, råd og vejledning fra eksperter i ortopæd behandlinger for at yde optimal service til vores brugere, disse kan dog altid frameldes i den enkelte email.

Alle produkter sælges fra medair.dk og kun fra denne side. Medair.dk er ejet og drevet af Medair ApS – cvr: 38030574. Alle rettigheder forbeholdes.

Der ydes 2 år reklamationsret på alle køb foretaget af private personer jvf. Købeloven. Reklamationsretten dækker ikke slitage.​

14 dages fortrydelsesret ydes efter dansk købelov, dog kun hvis produktet ikke har været brudt og brugt. Har du brugt produktet, se da vores tilfredshedsgaranti.

Reklamationer

Ved reklamationer over produktet skal [email protected] kontaktes inden yderligere, herefter afgøres der hvad der skal ske med produktet. Hvis det afgøres at produktet skal medair i hænde sendes betaler Medair.dk for returneringen ved at fremsende en Label til brug ved forsendelsen, benyttes denne ikke kompenseres kunden ikke for returneringen.

Medair har en 30 dages tilfredshedgaranti så hvis du ikke er tilfreds med produkter kontakter du os via returfomularen inden produktet sendes retur. Returnering via nægtet modtagelse vil ikke blive betragtet som returneret uden forudgående kontakt med os.

For at benytte tilfredsheds garantien er der en række krav og regler som skal overholdes for at denne garanti kan benyttes, de er som følger:

Produktet må godt have været brudt og brugt men skal leveres i væsentlig samme stand som ved modtagelse, produktet må godt klippes til, til brug og afprøvelse, dog skal produktet sendes retur og ikke være unødigt ødelagt eller skadet

Emballage og håndtering fratrækkes refunderings prisen, denne udgør 49 kr (Oktober 2017) pr. ordre. Køber står selv for returnerings omkostninger. Medair anbefaler at varen sendes retur med et sporingsnummer så pakken kan findes skulle den forsvinde. Kunden har selv ansvaret for pakken indtil den er modtaget af Medair, vælger kunden at sende uden sporingsnummer kan Medair ikke stilles til ansvar eller hjælpe med at finde pakken såfremt denne ikke kommer frem.

Medair returnerer pengene retur til det brugte kreditkort i forbindelse med købet. Returnering til brugt kreditkort kan tage op til 10 hverdage før de ses på kontoen. Og refunderingen finder først sted når vi har modtaget produktet retur.

Medair afgør enerådigt udfaldet af klager eller tvister på baggrund af ovenstående da tilfredshedsgarantien er en ekstra ydelse fra Medair og intet har at gøre med den danske købelov som ellers er gældende.